Blunder gemeente Apeldoorn

Juist vandaag, aan het begin van de meivakantie en op de eerste dag dat paleis Het Loo heropend is, maakte de gemeente Apeldoorn deze gigantische misstap, zeg maar een blunder van de bovenste plank. Wat er aan de hand is zie je direct op bovenstaande foto: een gele tulp midden in een bed van rode tulpen.
Een diepgaand onderzoek wordt vandaag nog gestart maar de leiding van de gemeentelijke plantsoenendienst is al per direct op non-actief gesteld. Dit laatste volgens een betrouwbare bron. De verantwoordelijke wethouder was op geen enkele manier te bereiken.

Volgens diverse ingewijden, die verder anoniem willen blijven, is hier duidelijk sprake van hulp van binnenuit. Ook moet gevreesd worden dat het niet bij deze ene gele tulp zal blijven.

Het betreffende bed is inmiddels met grote schermen afgezet en nieuwsgierigen worden op gepaste afstand gehouden.

De wandaad is nog niet opgeëist maar alle ogen zijn gericht op het Gelders Gele Tulp Genootschap dat tot nu toe geen enkel commentaar heeft gegeven.

PS: De politie heeft mij dringend verzocht de exacte plaats van vermaledijde tulp in het Oranjepark niet bekend te maken. Aan wel verzoek ik mij natuurlijk graag houd.